Garantie & Retouren

Garantie
Wij hanteren voor alle producten de wettelijke garantie termijnen. Nog belangrijker is het dat wij het erg vervelend vinden als je aanspraak op garantie moet maken wij zullen in zulke gevallen er alles aan doen om dit zo goed mogelijk voor u op te lossen. Neem contact met ons op via info@zaadbom.com, vermeld hierbij altijd het bestelnummer of factuurnummer, je naam en adresgegevens en het artikel en een omschrijving van het probleem.

Retouren
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht volg je onderstaande instructies. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wens je een artikel te retourneren? Dat kan door dit vooraf per e-mail aan te melden (info@zaadbom.com). Gebruik hiervoor het modelformulier voor herroeping. Klik hier om deze te downloaden.

Belangrijk! Stuur het artikel nog niet op! Je krijgt van ons instructies hoe het artikel te versturen.