PERSBERICHT

Leidschendam, 29 maart 2016

Duizend kleurrijke Zaadbommen en – granaten!

Zaadbom.com heeft een opmerkelijk en trendy product waar heel Nederland van opfleurt. De zaadbommen en zaadgranaten zijn nu al superpopulair. Het zijn bommen met bloemenmixen die je buiten neergooit waarmee je zonder moeite, in no time, een bloemenzee creëert. Ruime keuze in zaadmixen, een bijzondere vormgeving en een haast symbolische waarde: zaadbommen van Zaadbom.com.

Speciale bijen- en vlinder zaadbommen om deze insecten te ondersteunen! Luister ook naar de Staat van Stasse, het radioprogramma op NPO 2 waarin deze week aandacht wordt besteed aan de terugloop van de bijenpopulatie en elke dag onze zaadbommen met bijenmix worden weggegeven.

Met de lente in aantocht krijgt iedereen zin om de tuin of het balkon om te toveren tot een fleurige plek. Deze zaadbommen en zaadgranaten zijn een origineel cadeau voor mensen mét en zónder groene vingers. Ze zitten boordebol bloemenzaad, je gooit ze op een kaal stukje grond of in potten en zodra de bommen vochtig worden beginnen de zaadjes te kiemen. Na verloop van tijd groeien er op die plek kleurrijke en geurige bloemen. Zo gemakkelijk, je hoeft er geen tuinman voor te zijn!

Zaadbommen voor behoud natuur of symbool nieuw begin

Een zaadbom: een origineel cadeau om te krijgen en te geven. Het symboliseert een nieuw begin of markeert een gebeurtenis. Bij de geboorte van een (klein)kind, een huwelijk of een jubileum. Voor natuurliefhebbers is het gooien van een zaadbom of – granaat een tastbare actie voor het behoud van onze natuur. Zo zijn er speciale zaadbom-mixen voor bijen, vlinders en lieveheersbeestjes. Deze bloemenmixen zitten vol met bloemsoorten die insecten aantrekken en voeden. Speciaal voor de bij levert ZaadBom.com bommen of granaten waarmee je de bijen ondersteunt en hen helpt te overleven.

De zaadbommen zijn handgemaakt, leuk verpakt en volledig biologisch afbreekbaar.

www.zaadbom.com.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Noot voor de redactie: contactpersoon voor ZaadBom.com is Janneke Heinsius.
Bereikbaar op 070 568 00 34 (of 06 43 69 07 04) Of per e-mail: janneke@zaadbom.com

Onderstaande foto’s zijn vrij te gebruiken voor publicaties. Zoekt u andere afbeeldingen? Die leveren wij ook graag aan!

Meer inhoudelijke informatie is beschikbaar, desgewenst toe te sturen als aanvulling op dit persbericht. Dit op aanvraag bij afzender van dit persbericht.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

zaadbommen2zaadbommenzakjezaadbommen2zakjezaadbommen3

Afbeeldingen
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Download Download Download Download
zakjezaadbommen1 zaadbom-com-vergeetmenietgranaat zaadbom-com-vlindergranaat zaadbom-com-vogelgranaat
Download Download Download Download

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]