Zaadbommen bedrijven

Bent u voor uw bedrijf opzoek naar een uniek relatiegeschenk of promotieartikel voor een beurs, evenement of als bedankje? Zoek dan niet verder! Een zaadbom is het ideale artikel om uw bedrijf op een duurzame wijze onder de aandacht te brengen. De zaadbommen in ons assortiment zijn liefdevol handgemaakt en 100% biologisch afbreekbaar. Met een gepersonaliseerde verpakking blijft u nog lang in de herinnering van uw klant. De zaadbom ontwikkelt zich in de aarde namelijk tot een ware bloemenzee!

Zaadbommen bedrukken

Als bedrijf de wereld ook een stukje mooier maken en een groen visitekaartje afgeven? Al onze producten zijn volledig naar wens samen te stellen of te bedrukken. Van brievenbuscadeaus met logo tot kleine give-away of katoenen zakjes, ieder product is gepersonaliseerd leverbaar al vanaf 25 stuks!

Zaadbommen met logo

Veelgevraagd en natuurlijk ook mogelijk bij Zaadbom.com. Voeg je eigen bedrijfslogo toe op het bijgevoegde kaartje. Het is mogelijk om zelf een ontwerp met logo aan te leveren of te kiezen uit één van onze ontwerpen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan zaadbommen met eigen logo / kaartje.

Vragen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of prijsinformatie.
U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken om contact op te nemen.

Soort zaadmix
Aantal