Bloembommetjes

ZaadBom.com is de leverancier voor Bloembommetjes. Wij verkopen losse Bloembommetjes en Bloembommetjes per 1, 5 of 10 stuks.

Wat zijn Bloembommetjes?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Bloembommetjes zijn kleine balletjes van aarde, klei en zaden. De zaden zitten goed beschermt in de mix van aarde en klei. Hierdoor hoeft de Bloembommetjes ook niet geplant te worden.

Hoe werken Bloembommetjes?

Gooi, rol of leg de Bloembommetjes naar zijn bestemming. Zodra de Bloembom in aanraking komt met water zal de Bloembom langzaam uit elkaar vallen en zullen de zaden ontkiemen. Als het niet regent (of de Bloembommetjes geen water krijgen), gebeurt er niets. De zaden liggen veilig beschermd in de zaadbom tot de omstandigheden geschikt zijn en het met name voldoende nat is. Spannend wanneer de Bloembommetjes barsten en de eerste zaden ontkiemen!

Gekleurde Bloembommetjes

Nieuw: Kleurrijke Bloembommetjes! Onze Bloembommetjes zijn niet alleen meer bruin maar komen in verschillende kleuren. Vanaf de eerste seconde zijn ze er om jouw wereld een beetje kleurrijker te maken. Gooi het gewoon weg, wacht op de volgende regenbui (of pak een gieter) en laat je opfleuren! Uit deze kleurrijke knikkers groeien in korte tijd kleurrijke bloemen.

Hoe plant ik Bloembommetjes?

Onze speciale mix van klei, grond en zaden zorg ervoor dat je de Bloembommetjes niet hoeft te planten in de grond.

Bekijk hier ons aanbod Bloembommetjes

 

Zaaitijd Bloembommetjes

Bij Zaadbom.com verkopen we verschillende soorten Bloembommetjes. Niet alle zaadjes hebben dezelfde zaaitijd. Daarom hebben wij een handig overzicht gemaakt met de zaai- en bloeitijd per soort.

Kleurrijke Bloembommetjes : maart t/m september
Bijenmix: maart t/m juni
Vlindermix: maart t/m juni
Zonnebloemmix: maart t/m mei
Wildbloemenmix: maart t/m juni
Vogelmix: maart t/m mei
Madeliefjesmix: maart t/m mei
Vergeetmenietjesmix: juli t/m september

Bloeitijd Bloembommetjes

Kleurrijke Bloembommetjes: juni t/m oktober
Bijenmix: mei t/m augustus
Vlindermix: mei t/m augustus
Zonnebloemmix: juli t/m september
Wildbloemenmix: mei t/m september
Vogelmix: mei t/m augustus
Madeliefjesmix: mei t/m augustus
Vergeetmenietjesmix: april t/m mei