Home Losse zaadbommen Vergeetmenietjesmix – bulk

Beschrijving

Een heel mooi klein blauw bloemetje met een geel hartje, dat zijn de Vergeet-me-nietjes. Doordat de bloemetjes zo klein zijn en normaal gesproken moeilijk vindbaar in een volle tuin heten ze Vergeet-me-nietjes. Maar als je ze hebt gezien vergeet je dit mooie bloemetje zeker niet meer.

Het vergeet-me-nietje wat in deze zaadbom zit, dankt zijn naam aan een ridder uit de Middeleeuwen die eens met zijn geliefde langs een rivier ging wandelen. Bij het plukken van een bosje bloemen viel hij door het gewicht van zijn harnas in het water. Terwijl hij verdronk gooide hij het bosje bloemen naar zijn geliefde en riep “Vergeet mij niet”. Deze bloem staat dus naast tragiek toch zeker ook voor romantiek en werd vroeger vaak door vrouwen gedragen als teken van trouw en oneindige liefde.

De Latijnse naam is: Myosotis
De naam Myosotis komt van het Grieks en betekent muis-oortje (mus + otis). Het bloemetje voelt dan ook een beetje zacht en harig als een muizen oortje.

Kleur: Vergeetmenietjesblauw
Ja je leest het goed, de kleur is ‘vergeetmenietjesblauw. De kleur van het ‘vergeet me nietje’ is zo speciaal bevonden dat het zelfs een officiële kleurnaam heeft gekregen.

Bulkprijzen, geleverd zonder verpakking.

Extra informatie

Gewicht 15 g
Mix Vergeetmenietjesmix
Zaaitijd augustus, juli, september
Bloeitijd april, juni, mei
Aantal in verpakking 1 stuk
Formaat per bol 2,5 cm
Houdbaarheid Minimaal 1 jaar

Losse zaadbommen Vergeetmenietjesmix – bulk

 0,87

Vergeet me niet!

Wat is er mooier een dierbaar iemand een vergeet-me-nietjesmix aan zaadbommen te schenken. Er zijn zoveel mooie momenten te bedenken om iemand vergeet-me-nietjes te geven! Want ze zijn niet alleen mooi, de betekenis is natuurlijk ook meer dan mooi!

Bulkprijzen, geleverd zonder verpakking.

 0,87
NU: Gratis zakje bijenmixzaad!
Aantal Korting (%) Prijs per stuk
1 - 49  0,87
50 - 99 2.3 %  0,85
100 - 249 5.75 %  0,82
250 - 999 13.79 %  0,75
1.000+ 17.24 %  0,72
  • Vanaf € 20,- gratis thuisbezorgd
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Zakelijk of grotere aantallen nodig?
Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan