Home Kaart Ik vergeet je niet!

Beschrijving

Het vergeet-me-nietje dankt zijn naam aan een ridder uit de Middeleeuwen die eens met zijn geliefde langs een rivier ging wandelen. Bij het plukken van een bosje bloemen viel hij door het gewicht van zijn harnas in het water. Terwijl hij verdronk gooide hij het bosje bloemen naar zijn geliefde en riep “Vergeet mij niet”. Deze bloem staat dus naast tragiek toch zeker ook voor romantiek en werd vroeger vaak door vrouwen gedragen als teken van trouw en oneindige liefde.

De Latijnse naam is: Myosotis
De naam Myosotis komt van het Grieks en betekent muis-oortje (mus + otis). Het bloemetje voelt dan ook een beetje zacht en harig als een muizen oortje.

Kleur: Vergeetmenietjesblauw
Ja je leest het goed, de kleur is ‘vergeetmenietjesblauw. De kleur van het ‘vergeet me nietje’ is zo speciaal bevonden dat het zelfs een officiële kleurnaam heeft gekregen.

Zaaiperiode: De zaadbommen kunnen eigenlijk het gehele jaar door gegooid worden.
Bloeiperiode: april, mei of juni het jaar na het gooien van de zaadbom

Met dit kaartje ‘ik vergeet je niet’ maak je zeker iemand blij. En de combinatie van het ‘ik vergeet me niet’ kaartje + de ‘vergeet me nietje’ is de beleving voor jouw ontvanger helemaal compleet!

Extra informatie

Gewicht 5 g

Kaart Ik vergeet je niet!

 1,95

Wat is er nou leuker om door middel van een kaartje te laten weten dat je aan iemand denkt!

Combineer de kaart met een vergeet-me-nietjes zaadbom om de beleving helemaal compleet te maken. Als de bloemetjes gaan bloeien zullen ze altijd nog even terugdenken aan van wie ze dit hebben gekregen. Van jouw!

1 tot 4 stuks  1,95
5 tot 9 stuks  1,75
10 tot 24 stuks  1,65
25+ stuks  1,50
x
 1,95
NU: Gratis zakje bijenmixzaad!

  • Vanaf € 20,- gratis thuisbezorgd
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Zakelijk of grotere aantallen nodig?
Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan